Systeemwanden bewegen mee

Om welk kantoor het ook gaat, wij bieden u systeemwanden die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van uw organisatie. Juist doordat onze systeemwanden met uw organisatie meebewegen, staan ze garant voor vele jaren gebruiksplezier. Wij ontwerpen desgewenst systeemwanden voor flexibele kantoren in iedere kleurstelling en detaillering en in de materialen naar keuze. Met de systeemwanden van Verwol speelt u optimaal in op alle omstandigheden, bekijk daarom nu de glazen systeemwanden prijs per m2

 

Eindeloze variatie in systeemplafonds

 

U hebt werkelijk eindeloos keus in systeemplafonds. systeemplafonds kopen gaat ook heel erg gemakkelijk.  Zo kunt u kiezen uit inlegplafonds, doorzakplafonds en verdekte plafonds. De meest gangbare zijn inlegsysteemplafonds. Systeemplafonds platen kunnen wij met inleg van hout, mineraal, steenwol, metaal of gips. Daarnaast zijn deze systeemplafonds flexibel qua maatvoering. Ze bieden tevens een hoge akoestische absorptiewaarde, merkbare verlaging van overspraakgeluid en optimaal gebruiksgemak door de vervangbaarheid van panelen. Vergeet ook niet de onbelemmerde herplaatsbaarheid bij onderhoud, renovatie, lekkage of andere situaties. Een systeemplafond plaatsen is ons vak, inclusief het aanbrengen van luchtroosters en lichtarmaturen; zelfs het monteren van systeemwanden onder een plafond met bandraster is een betrouwbare oplossing.

 

Ultiem werkcomfort met plafondkoeling

 

Waar koelinstallaties veel energie vragen en kostbaar zijn, is plafondkoeling – ook wel bekend als klimaatplafond – een betrouwbare en effectieve keuze voor het creëren van een comfortabel binnenklimaat. Zorgvuldig afwegen van koeling in de werkomgeving is geen luxe, maar noodzaak. Denk alleen maar aan de stijgende kosten voor koelen en verwarmen. Groot voordeel is ook dat u met plafondkoeling veel voorkomende kosten aan onderhoud, tocht en verplaatsing van lucht en stof voorkomt.

systeemwanden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *